ye-logo.v1.2

У Дунаївцях ветлікарня “назбиткувала” 166 тисяч гривень

Суспільство 2314
Фото: radamena.com.ua

Під час перевірки закладу інспектори виявили численні фінансові порушення.

Фахівці Дунаєвецької міжрайонної державної фінінспекції під час ревізії у Дунаєвецькій районній лікарні ветеринарної медицини виявили порушення, що призвели до втрат на суму 166,4 тисяч гривень. Зокрема, внаслідок не перерахування ветлікарнею залишкових коштів, отриманих від плати за надання адміністративних послуг, державним бюджетом недоотримано 69,6 тисяч гривень.
“В обліку дебіторської заборгованості не було відображено кошти за надання медичною установою платних послуг, це призвело до недоотримання власних надходжень на суму 37,2 тисяч гривень. Крім того, у зв’язку із недотриманням законодавства про оплату праці, допущено переплат із заробітної плати, у тому числі з відповідними нарахуваннями, на загальну суму 27,4 тисяч гривень”, - повідомляє прес-служба Держфінінспекції в Хмельницькій області.
У повідомленні відомства також зазначено, що ветлікарня покривала витрати сторонніх юридичних осіб з охорони орендованих приміщень та реалізації послуг цілодобового спостереження за протипожежним станом. Це призвело до втрат коштів державного бюджету на суму 24,4 тисяч гривень.
За результатами перевірки на шістьох посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення. Матеріали ревізії передано до правоохоронних органів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую