ye-logo.v1.2

Майстерність хмельничан високо оцінили в Берліні

Суспільство 2149
Фото: khmelnytsky.com

Оркестр УМВС України в Хмельницькій області представляв нашу країну на міжнародному фестивалі військових оркестрів «Berlin Tattoo».

Днями у Берліні (Німеччина) в приміщенні спортивної арени «Max Schmeling Halle» відбувся традиційний Міжнародний фестиваль оркестрів «Berlin Tattoo», який цьогоріч проходив в рамках заходів з нагоди 25-річчя падіння Берлінської стіни. Вперше участь у фестивалі взяв зведений творчий колектив міста Хмельницького, як спільний проект естрадного оркестру УМВС України у Хмельницькій області (диригент – заслужений діяч мистецтв України Сергій Рабійчук), муніципальний естрадно–духовий оркестр (диригент Тарас Безнюк) та народний ансамбль мажореток «Альфа» (керівник Олександр Мильніков, хореограф Наталія Мильнікова).
«Фестиваль збирає в Німеччині найяскравіші та найбільш професійні оркестрові колективи з усього світу. Цьогоріч у ньому брали участь оркестрові колективи зі Швейцарії, Нідерландів, Чехії, Білорусі, Польщі, Ірландії, ОАЕ, Німеччини, Англії. Для хмельницьких колективів участь у заходах такого масштабу є великою честю, престижем та нагодою перейняти досвід у кращих оркестрових колективів Європи та Світу», - повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради.
Як повідомляється, глядачі зустрічали представників мистецької України надзвичайно тепло. Програма колективу включала твори українських композиторів, дефіле музикантів та мажореток, композицію з прапорами національних кольорів в українських строях, музичний та хореографічний супровід сольного номеру відомої німецької співачки Анни Хегер, а також танець «Пасодобль» у виконанні знаної в місті бальної пари Наталії та Олександра Мильнікових.
На завершення фестивалю колектив із Хмельницького отримав запрошення до участі в наступних міжнародних культурно-митецьких проектах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую