ye-logo.v1.2

Облаштування світлофорами трьох перехресть у Хмельницькому обійшлося у 700 тисяч гривень

Суспільство 2499
Фото: versii.if.ua

Наразі “дорожники” взялися за убезпечення “зебр” на вулицях міста.

Одразу три нові світлофорні об'єкти з'явилися у Хмельницькому. Комунальне підприємство по будівництву, ремонту та експлуатації доріг Хмельницької міської ради облаштувало світлофорами три перехрестя вулиць: Хотовицького з Інститутською, Смотрицького з Кам'янецькою та Грушевського з Прибузькою.

“Вартість облаштування світлофорами кожного з цих перехресть коливається від 230 до 240 тисяч гривень. Залишилося лише встановити відповідну апаратуру на світлофорах на перетині вулиць Прибузької із Грушевського, решта світлофорних об'єктів уже підключені до автоматичної системи керування дорожнім рухом”, - розповідає начальник спеціалізованої монтажно-експлуатаційної дільниці комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг Юрій Хамрик.

До Нового року “дорожники” убезпечать ще й “зебри” на вулицях Свободи та Рибалка.

“На трьох пішохідних переходах на вулиці Свободи між проспектом Миру та Зарічанською встановимо світильники “зебр”. Також пішохідні переходи будуть окантовані флуоресцентною фарбою. Це ж зробимо на чотирьох “зебрах” на Рибалка між вулицями Озерна та Панаса Мирного”, - запевнив Юрій Хамрик.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую