ye-logo.v1.2

Відомий український трубач виступить у Хмельницькому

3281
Фото: ilkiv.kiev.ua

Андрій Ільків візьме участь у проекті Івана Марчука «Живопис. Музика. Поезія».

Нагадаємо, що у Хмельницькому обласному художньому музеї стартував проект видатного українського художника Івана Марчука «Живопис. Музика. Поезія». До кінця року хмельничани мають можливість насолодитися спогляданням його картин.
У рамках цього проекту у наше місто завітає відомий трубач, заслужений артист України, соліст Національного будинку органної та камерної музики України Андрій Ільків.
Він зіграє камерну музику українських та зарубіжних композиторів. На фортепіано акомпануватиме Наталя Ільків.
До речі, Андрій Ільків, родом з Тернопільщини, навчався у Хмельницькому музичному училищі.
Концерт відбудеться 19 листопада о 16.00 у Хмельницькому обласному художньому музеї (вул. Проскурівська, 47).
Довідково:
Андрій Ільків закінчив Національну музичну академію України імені П.І.Чайковського (клас О.Чуприни) і став солістом Національного будинку органної та камерної музики України.      Він брав участь у багатьох музичних фестивалях Італії, Німеччини, Франції. 1989 року став лауреатом конкурсу молодих виконавців у Донецьку, 1998 — лауреатом Міжнародного конкурсу трубачів-професіоналів (Київ). В складі Брас-квінтету «Україна» став лауреатом конкурсу «Перший талант світу» (Тулуза, Франція, 1995). Свою плідну виконавську практику артист поєднує з викладацькою роботою в стінах Національної музичної академії України імені П.І.Чайковського.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую