ye-logo.v1.2

Антимонопольний комітет вимагає звільнити перевізників від прибирання зупинок громадського транспорту

Суспільство 2582

Антимонопольники зобов’язали міську владу у Хмельницькому виключити пункт про утримання зупинок міста в належному стані із договорів.

"Виключити із діючих договорів про організацію перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Хмельницькому додаткову умову про утримання зупинок міста в належному санітарному стані", - таку вимогу висунуло відділення Антимонопольного комітету України у Хмельницькій області. 

За даними відомства, перелік зупинок зазначено у кожному договорі окремо та складає від 5 до 82 зупинок, в залежності від договору. Деякі зупинки одночасно прибирають 2 перевізники.

Разом з тим, утримання в належному санітарному стані павільйонів зупинок громадського транспорту міста Хмельницького належить до компетенції комунальних підприємств міста.

Включивши додаткову умову, виконавчий комітет Хмельницької міської ради встановив не передбачені законами України обмеження самостійності перевізників.

Нагадаємо, конкурс на перевезення пасажирів у громадському транспорті у Хмельницькому виграли КП «Електротранс», ТОВ «Рембуд-транс», ФОП Марценюк В. М., ФОП Мішин О. В., ЗАТ «Хмельницьке таксі» та ПМП «Купава».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую