ye-logo.v1.2

Хмельничани мають нагоду вперше побачити імпровізації «Чорного квадрату»

Культура 2537
Фото: dp.vgorode.ua

І не лише побачити, але й взяти активну участь в емоційній виставі ексцентричного столичного театру «З чого починається кохання».

14 грудня в Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр імені Михайла Старицького вперше навідається з гастролями київський театр імпровізації «Чорний квадрат» із емоційною виставою «З чого починається кохання».
Це єдиний в Україні театр-студія імпровізації, який працює за творчим принципом «живої» акторської гри. Дійство на сцені народжується «тут і зараз», стаючи автентичним і неповторним. Актори й глядачі повністю залучені в дію, яка, як правило, несподівана як для глядачів, так і для самих акторів.

За дев'ятнадцять років роботи «Чорним квадратом» створені й показані понад 160 оригінальних і класичних спектаклів, розроблена імпровізаційна ігрова структура, сформовані чудові акторські ансамблі та унікальні науково-методичні системи. Колектив є лауреатом міських, республіканських оглядів-конкурсів та міжнародних фестивалів. В активі театру 72 нагороди — дипломи, грамоти та призи в тому числі Гран-прі, Перші премії, звання лауреатів, нагороди за акторську роботу тощо.

Початок в 19.00. Ціна квитків: від 80 до 190 гривень. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую