ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують «похімічити» по-новорічному

Афіша 2234
Фото: http://vk.com/

Експерименти з рідким азотом, досліди із сухим льодом, великий льодовий вибух — все це та багато іншого у ексклюзивному зимовому шоу «Школа наукових чудес».

3 грудня в Хмельницькій обласній філармонії відбудеться неймовірне зимове шоу «Школа наукових чудес». У програмі експерименти з рідким азотом, досліди із сухим льодом, великий льодовий вибух, загадкові димові кільця, політ гігантського маятника, неймовірні магнітні хвилі... І це далеко не повний перелік хімічних див, із якими зможуть ознайомитися допитливі хмельничани-дослідники.

«Школа наукових чудес — перше науково-популярне шоу для всієї родини, яке доводить, що наука — це весело й цікаво! Це перша і єдина школа, в якій немає ні домашніх завдань, ні оцінок, ні нудних предметів. Організатори зібрали найвидовищніші та найяскравіші досліди та експерименти. Найунікальніші з них — вирощування кристалів, димові постріли та варіння мильної каші! Вчителі «Школи наукових чудес» веселі й навіть трохи божевільні. Їхні концертні шоу з успіхом проходили в Одесі, Києві, Чернігові, Вінниці, Харкові, Севастополі, Тирасполі, Астрахані тощо.

Як зазначено в афіші, відвідати захід рекомендовано дітям від 5 до 105 років.
Початок: 18.00. Ціна квитків: від 30 до 100 гривень.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую