ye-logo.v1.2

У місті з’явився музей історії освіти Хмельниччини

Суспільство 2217
Фото: oblrada.km.ua

Так інститут післядипломної педагогічної освіти відзначив 75-річчя.

Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти святкує ювілей: 75-ту річницю від дня створення. З цієї нагоди відбулись урочисті заходи і регіональна науково-практична конференція «Післядипломна педагогічна освіти та методична служба на Хмельниччині: історія поступу».
«Пройшовши 75-річний шлях становлення, утвердження та розвитку, Хмельницький обласний інституту післядипломної педагогічної освіти став добре знаним на Поділлі та в Україні центром науково-методичної роботи учительського загалу. Щороку курсову підготовку в його стінах проходять понад 6 тисяч педагогів та керівників навчальних закладів», - повідомляє прес-служба обласної ради.
Наразі в ХОІППО працюють 5 кафедр і 13 науково-методичних центрів. Інститут бере участь у багатьох всеукраїнських та міжнародних проектах і програмах, розширює горизонти співпраці з вишами, установами та громадськими організаціями, проводить соціологічні дослідження. Його працівники здійснюють науковий пошук за 25 проблемами, розв’язання яких сприяє реформуванню освіти в регіоні.
Як інформує обласна рада, лише за останні кілька років інститутом підготовлено і видано понад 300 посібників та підручників. Третина науково-методичних розробок отримала гриф МОН України і стала надбанням педагогів усієї країни.
З нагоди ювілейної дати надрукували книгу «Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. Історія, події, люди» та відкрили в його приміщенні музей історії освіти Хмельниччини.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую