ye-logo.v1.2

Більше сотні анестезіологів з усієї країни приїхали до Кам’янця-Подільського

Суспільство 2411
Фото: kam-pod.gov.ua

Медики зібрались на наукову конференцію.

Всього на один день, 26 листопада, Кам’янець-Подільський став медичним центром Хмельницької області, адже саме туди завітали понад сто анестезіологів в рамках науково-практичної конференції, організованої Асоціацією анестезіологів Хмельниччини.
Як повідомляє прес-служба Кам'янець-Подільської міської ради, заступник мера Василь Сукач наголосив, що медикам потрібно вчитися працювати в екстремальних умовах і бути готовими до надання допомоги у різних ситуаціях, зважаючи на події, які відбуваються в Україні.
За словами завідувача реанімаційного відділення Хмельницької обласної лікарні Костянтина Карнауха, заходи такого масштабу дають можливість анестезіологам підвищити свою професійну кваліфікацію, обмінятися новинами, досягненнями в цій галузі медицини та обговорити вирішення проблем, які виникають у повсякденній роботі.
Учасників конференції ознайомили зі структурою міської лікарні Кам’янця-Подільського і досягненнями, яких вдалося досягти за останні декілька років у сфері анестезіології та інтенсивної терапії.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую