ye-logo.v1.2

У Хмельницькому районі під колесами “Жигулів” загинули двоє чоловіків

Суспільство 2262
mvs.gov.ua
Фото: mvs.gov.ua

Водій втік з місця пригоди, проте невдовзі правоохоронці затримали утікача.

Правоохоронці за «гарячими слідами» затримали водія, який збив двох чоловіків, та замість того, щоб викликати «швидку» та намагатися врятувати потерпілим життя, зник з місця події та переховувався у лісі.
“Аварія сталася поблизу села Педоси Хмельницького району близько 17-ї години. Водій, який прямував з Чорного Острова, проявив неуважність, не зумів врахувати дорожньої обстановки та здійснив наїзд на двох чоловіків, які йшли у попутному напрямку по узбіччю, - розповідає речник обласного управління Державтоінспекції Андрій Лужняк. - Один з пішоходів, 54-річний чоловік, помер на місці пригоди, іншого, 46-річного, карета “швидкої” доправила до лікарні, та, на нажаль, лікарі не змогла врятувати йому життя.”
52-річний водій залишив потерпілих на узбіччі, навіть не спробував надати медичної допомоги загиблим і просто втік. Він проїхав ще близько двох кілометрів, а потім залишив автомобіль та зник у невідомому напрямку.
“Працівники ДАІ, які прибули на місце пригоди, виявили сліди від коліс автомобіля та розпочали пошуки. Як виявилося, водій звернув у поле, де покинув автомобіль. Далі вирішив втікати пішки, та не врахував того, що пора року сприяє інспекторам. По слідах на снігу працівники ДАІ вже за годину змогли знайти втікача у лісі”, - каже Андрій Лужняк.
Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Проти нього відкрили кримінальне провадження за частиною третьою статті 286 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Покарання передбачає до десяти років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую