ye-logo.v1.2

У Хмельницькому з «Мистецькими діалогами» виступить швейцарський віолончеліст Денис Северін

Афіша 2361
Фото: denisseverin.com

Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії запрошує хмельницьку публіку на нову творчу зустріч.

5 грудня ви можете стати свідками справжнього діалогу музичних культур України, Росії, Франції та Швейцарії. В Хмельницькій обласній філармонії о 18.30 відбудеться концерт «Мистецькі діалоги». Концерт для віолончелі з оркестром К. Сен-Санса прозвучить у яскравій інтерпретації швейцарського віолончеліста, лауреата міжнародних конкурсів Дениса Северіна.
Випускник Московської, Женевської консерваторій, музичних академій Базеля, харківчанин Денис Северін – концертуючий музикант світового рівня. Насичений гастрольний графік він успішно поєднує з викладацькою діяльністю на посаді професора Вищої школи музики в Женеві та Вищої школи мистецтв у Берні.
У програмі концерту також пропонується знаменитий шедевр І. Стравінського – балет «Петрушка». Своєрідний символ народного духу, цей балет став справжньою окрасою творчості російського композитора, який згодом отримав самостійне оркестрове концертне життя.
Участь також беруть: академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Художній керівник і головний диригент – заслужений діяч мистецтв України Сергій Леонов. Диригент програми – Тарас Мартиник.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую