ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському бійка завершилася реанімацією та смертю

Кримінал 2231
Фото: tsn.ua

Правоохоронці затримали чоловіка, який перебував у розшуку за підозрою в умисному заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті 44-річного кам’янчанина.

Того дня потерпілий вирішив запросити до себе в гості товариша. Але той сказав, що зараз відпочиває в компанії, тож прийде не сам, а ще з двома друзями. Господар не заперечував.

«Гості були вже на підпитку, тож тільки зайшли на подвір’я, як один із них почав сперечатися з господарем. Слово за слово, і в хід пішли кулаки. Чоловік втратив свідомість, після чого трійця, залишивши його напризволяще, подалася геть із місця злочину», - повідомила речник обласного управління міліції Наталія Касапчук.

Згодом додому повернулась дружина та одразу викликала «швидку». За дев’ять днів від отриманих тілесних ушкоджень чоловік, не приходячи до свідомості, помер у реанімаційному відділенні міської лікарні.

«За фактом спричинення умисних тяжких тілесних ушкоджень було розпочато досудове розслідування за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України. Підозрюваний, дізнавшись про смерть чоловіка, одразу подався в біга, — зазначив начальник Кам’янець-Подільського міського відділу міліції Віталій Козярук. — Однак працівники міліції, отримавши оперативну інформацію, встановили, що він перебуває у Хмельницькому, де його і затримали. Наразі підозрюваний утримується в слідчому ізоляторі. Йому уже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.»
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую