ye-logo.v1.2

Герой України, спецпризначенець Олександр Петраківський на лікуванні в Ізраїлі

Допомога 3976
Фото: vk.com

Чоловік все ще не приходить до тями, на тривале лікування потрібні кошти.

Нагадаємо, 26-річного капітана 8 окремого полку спеціального призначення, що базується у Хмельницькому, Олександра Петраківського поранили у голову 20 липня поблизу села Щастя Луганської області. Чоловікові у голову влучив осколок після того, як він віддав свою каску іншому бійцю. Після важкого поранення чоловік не виходить з коми.
Олександр зараз в одній з клінік Тель-Авіва (Ізраїль), де лікарі борються за те, щоб вивести його з коми.
«Він вже відкриває очі, однак все ще не приходить до тями, не рухає кінцівками, - розповідає мати Тетяна. - Позитивні зрушення і шанси є, але лікарі жодних гарантій не дають».
Оперативного втручання бійцеві вже не потрібно, однак на нього чекає тривале і дороговартісне лікування та реабілітація, які триватимуть щонайменше рік.
«Доки вистачить коштів, він буде в клініці в Ізраїлі, а далі... Дізналися, що у Польщі теж є подібна клініка, де послуги дешевші, але сильно не дотягують до ізраїльського рівня», - каже пані Тетяна.
Родині Петраківських все ще потрібні великі шокти на лікування Олександра.
До речі, Президент України Петро Порошенко за виняткову мужність присвоїв майору Олександру Петраківському звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка».
Допомогти Олександру Петраківському можна, переказавши гроші на рахунок у ПриватБанку: 4731217108245547. Телефон батька: 067-34-82-170 (Петраківський Петро Станіславович).
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую