ye-logo.v1.2

Нетішинські шаблісти привезли три медалі з міжнародного турніру

Спорт 2333
wz.lviv.ua
Аліна Комащук виграла срібну нагороду міжнародного турніру у Львові. Фото: wz.lviv.ua

Наші фехтувальники виграли одне “срібло” та дві бронзові нагороди.

У Львові пройшов ХХІ міжнародний турнір з фехтування на шаблях присвячений пам'яті заслуженого тренера СРСР Вадима Андрієвського. Змагання зібрали найсильніших шаблістів країни, зокрема і олімпійських чемпіонів та чемпіонів Світу і Європи.

Завдяки жеребу, уже з 1/8 фіналу фехтувальниці з Нетішина, а їх загалом приїхало восьмеро, почали з'ясовувати поміж себе, хто ж сильніший. Галина Пундик здолала Ірину Щуклу (15:11), а Ольга Жовнір — Марію Цимботу. Чвертьфінальна дуель між олімпійськими чемпіонами закінчилася перемогою Ольги, яка випередила Галину лише на два уколи — 15:13.

Ольга Жовнір у півфіналі стала суперницею іншої представниці Нетішина — Аліни Комащук. І молодість взяла гору над досвідом. Аліна зуміла залишити за бортом змагань Ольгу — 15:12. Проте у фіналі Комащук поступилася Ользі Харлан з Миколаєва (13:15) і посіла другу сходинку. Ольга Жовнір у підсумку стала третьою, Галина Пундик — п'ятою, а Марія Цимбота — 11-ю. Ірина Щукла фінішувала 16-ю, Наталя Махмет — 21-ю, Марина Форсюк — 22-ю і Альона Савчук — 23-ю.

Одразу 11 фехтувальників з Нетішина змагалися серед чоловіків, проте на призовий п'єдестал піднявся лише Дмитро Пундик — він здобув бронзову нагороду. П'яті та шості місця розділили Олег Штурбабін та Дмитро Бойко відповідно. Решта нетішинців опинилися за межею першої десятки: Олександр Торчук — 12-й, Станіслав Конопацький — 15-й, Владислав Садовець — 23-й, Вадим Ільчук — 24-й, Василь Польовий — 27-й, Вадим Плазій — 28-й, Володимир Данилюк — 30-й та Іван Багінський — 31-й.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую