ye-logo.v1.2

У Дунаївцях пенсіонерка 50 ударами пательні вбила чоловіка

Кримінал 2220
Жінка била чоловіка пательнею поки у неї не відлетіла ручка.
Жінка била чоловіка пательнею поки у неї не відлетіла ручка.. Фото: mvs.gov.ua

А потім заховалася у шафу, де просиділа до наступного дня.

Вбивство сталося у Дунаївцях. Власним життям за турботу про свою жінку поплатився 79-річний чоловік.
“Як з’ясували правоохоронці, напередодні близько 18:00 господар будинку хотів зайти в кімнату своєї 66-річної дружини, але двері виявились зачиненими, а жінка не відповідала, - розповідає речник обласного управління міліції Людмила Піскорська. - Розхвилювавшись, дідусь вирішив залізти в кімнату через вікно.

Та господиню, яка перебувала в дещо неадекватному стані, поява чоловіка лише обурила. Між подружжям виникла суперечка. Жінка схопила сковорідку і почала нею безжально бити старенького по голові. Нанесла більше 50 ударів, аж ручка в знаряддя вбивства відлетіла. Беззахисний пенсіонер від отриманих травм помер на місці. А жінка після скоєного заховалася у шафу, де просиділа до полудня наступного дня.

“Близько 12:00 години до стареньких прийшла їхня донька. Будинок виявився зачиненим, батьки на телефонні дзвінки не відповідали. Жінка зателефонувала до свого зятя та попросила приїхати. Молодий чоловік заліз до хати через вікно і виявив мертвого дідуся, - каже Людмила Піскорська. - А в той час, коли донька із зятем намагалися пробратися до будинку, підозрювана тихцем відчинила двері та втекла із дому. Через кілька годин дільничні інспектори міліції затримали її у місті.”
Міліціонери відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 115 - умисне вбивство. Жінці загрожує до 15 років ув'язнення. Підозрювана перебуває під вартою, буде призначена судово-психіатрична експертиза для встановлення її осудності.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую