ye-logo.v1.2

Хмельничанка, намагаючись обігріти оселю, ледь не підірвала двоповерхівку

Суспільство 2280
Фото: mvs.gov.ua

Жінка розвела вогнище у духовці газової плити.

Трагедією мало не закінчилася спроба 91-річної бабусі обігріти свою квартиру. На щастя, на поміч прибігли дільничні інспектори міліції Південно-Західного відділку, які проходили повз будинок стареньої.
Правоохоронці добре знайомі із бабусею, яка проживає сама в квартирі старенького двоповерхового будинку.
“Я побачив, як з вікна квартири, де живе пенсіонерка, йде дим, — говорить дільничний інспектор міліції Олексій Возборський. — Кажу до наставника: «Давайте швидше туди!» Не гаючи часу, ми піднялися та почали стукати у двері. Бабуся нам відчинила. Ми кинулись на кухню, а там … жах — в духовці газової плити тліють якість ганчірки. Ми миттю перекрили газовий кран та загасили полум’я.”
Вже потім бабуся розповіла, що хотіла таким чином зігрітися, мабуть, забувши, що до плити під’єднана труба з природним газом, який щомиті міг вибухнути.
«Якби не дільничні, які вчасно наспіли, то наш будинок вже б злетів у повітря», — ділиться сусідка бабусі.
“Більшість людей, які проживають на нашій дільниці обслуговування, ми знаємо. Часто навідуємося у квартири та будинки, де проживають неблагополучні та багатодітні сім’ї, до людей похилого віку, особливо самотніх”, - запевняє старший дільничний Олександр Українець.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую