ye-logo.v1.2

У грудні хмельничани сплатили 3,5 мільйона гривень військового податку

Економіка 1868
Фото: sfs.gov.ua

Загалом на потреби армії до бюджету надійшло 43,5 мільйона гривень.

У грудні на потреби української армії Хмельниччина спрямувала вже 3,5 мільйона гривень військового збору. Загалом з початку запровадження «патріотичного податку» до державного бюджету надійшло 43,5 мільйона гривень цього платежу.
«Наразі стабільність сплати військового збору є фінансовим важелем захисту суверенітету держави. Тому ми вдячні працедавцям та бізнес-спільноті за виявлену відповідальність та дисципліну у його нарахуванні та сплаті. Сьогодні наша з вами економічна й патріотична свідомість допомагає підвищити обороноздатність української держави», – підкреслив керівник головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області Мар’ян Зеленецький.
Податківці нагадують, що збір у розмір 1.5 відсотка сплачується з доходів у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами, а також з виграшу в державну та недержавну грошову лотерею або з отриманого від організатора азартної гри.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую