ye-logo.v1.2

На Хмельниччині затримали торговців метадону

Кримінал 2053
Фото: svetlovodsk.com.ua

Чоловікам загрожує до дев'яти років ув'язнення.

Працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків обласного управління міліції затримали дев'ятьох чоловіків, які постачали та розповсюджували на Хмельниччині метадон. “Працювали” наркоторговці у Славутському і Шепетівському районах та у Нетішині.

“Працівниками міліції задокументовано 13 фактів продажу наркотичного засобу. Під час проведення санкціонованих обшуків у наркоторговців вилучили 270 грамів метадону, 42 тисячі гривень та 5 тисяч доларів США, ваги та інші речові докази, які свідчать про злочинну діяльність групи”, - повідомив начальник відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Хмельницькій області Володимир Рейман.

Також встановлено, що метадон зловмисники поставляли з Київської та Львівської областей. За цінами “чорного ринку” 1 грам цього наркотичного засобу коштує близько 1 тисячі 700 гривень.

Наразі підозрювані перебувають під вартою. Слідчі продовжують роботу в рамках кримінального провадження відкритого за частиною другою статті 307 - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Відповідальність - від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую