ye-logo.v1.2

Зі святом Миколая привітали діток в академії Державної прикордонної служби

Суспільство 2781
Фото: Дмитра Скрипника

Пісні, іграшки і солодощі подарували курсанти вихованцям центру соціально-психологічної реабілітації «Подолянчик».

 У Національній академії Державної прикордонної служби привітали маленьких хмельничан із Днем Святого Миколая. Вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик» (мікрорайон Ружична) запросили на святковий концерт до академії, вручили солодощі і подарунки. Таку акції прикордонники проводять вже кілька років поспіль, адже переконані, що кожна дитина потребує турботи і піклування.
«Ми запросили цих діток у стіни прикордонної академії, тому що їм не вистачає батьківської ласки та любові. Наш колектив влаштував свято, щоб подарувати їм радість. Така акція вже стала традиційною: щороку напередодні свята Миколая курсанти навідуються до вихованців дитячих будинків, або запрошують їх до себе», - розповідає курсант випускного курсу Уляна Становська.
Щирими посмішками, гарним настроєм і барвистими кульками зустріли вихованців центру курсанти прикордонної академії. Зустріч була переповнена радістю, гарним настроєм та теплом.
«На запрошення курсантів академії усі 38 наших вихованців, віком від трьох до 18 років, приїхали на свято. Діти дуже щасливі, що їх запросили, вони теж підготувалися, розказуватимуть курсантам вірші, які спеціально вивчили з нагоди свята. Я впевнена, що їм дуже потрібне таке спілкування», – каже вихователь центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик».
Вихованці закладу отримали від курсантів іграшки, солодощі та фрукти . А ще – святковий концерт.
«Діти заслуговують на добро, а хто ж їм допоможе, як не ми? В один із дитячих будинків у Хмельницькому ми завезли подарунки, вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик» запросили до себе. Влаштовуємо їм свято, даруємо солодощі. Адже малеча потребує захисту і підтримки», - переконаний курсант Артем Лісоводський.
Курсанти радять співпереживати, відгукуватися на почуття інших, не залишатися байдужим і використовувати всі можливості, аби допомогти дітям, які обділені долею.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую