ye-logo.v1.2

Хмельницька дітвора зігріє душі українських військових малюнками

Суспільство 2887
Фото: kvs.gov.ua

А також листами та сувенірами з національною символікою.

“Зігрій душу українського військового» - під такою назвою пройшла у Хмельницькому акція серед дітей працівників пенітенціарної служби. Малеча малювала малюнки, писала листи та виготовляла сувеніри з українською символікою воїнам, котрі зараз на Сході.

Жовто-блакитні прапори та мирне сонячне небо – основні елементи дитячих малюнків. Воїнам юні вихованці найбільше зичать перемоги та просять, щоб солдати поверталися живими.

«Я хочу передати солдатам намальований танк, щоб їх військова техніка була найсильнішою та вразила у ворога», - розповідає Роман.


Хлопцю дванадцять років, але він уже розуміє, що українські військові захищають жителів України, ведучи боротьбу проти агресора. Ось, що пише дитина на звороті свого малюнку: «Дякую, що ви захищаєте нас, ми вас не забудемо, солдати України».

А ось Влада та Ліза продемонстрували іншим діткам майстер-клас з плетіння сувенірів патріотичних кольорів. Дівчата виготовили жовто-блакитні браслети та стрічки, на кожний з яких прикріпили маленьких солдатиків. Юні красуні переживають, що скоро прийде зима і солдати мерзнутимуть, а їх подарунки зігріватимунь серця бійців та надихатимуть їх на перемогу.

Маленький Максим старанно виводить кожну літеру на своєму малюнку, адже прагне щоб його лист підтримав моральний дух бійців, які нас захищають. А школярка Богдана від чистого серця передає солдатам символічний малюнок з надписом «Ми за мир!». «Я знаю, що в зоні АТО дуже зимно, але мій лист вас зігріє. Ви переможете і буде мир», – пише дівчинка Богдана.

А ті дітки, які не змогли долучитися до акції, передали свої малюнки батьками, котрі долучили їх до інших мистецьких витворів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую