ye-logo.v1.2

Президент звільнив п’ять голів райдержадміністрацій Хмельниччини

Політика 3416
Фото: Дмитра Скрипника

Петро Порошенко підписав розпорядження вчора, 23 грудня.

Голови районних державних адміністрацій, які були призначені у Хмельницькій області за квотою ВО «Свободи» написали заяви на ім’я Президента ще місяць тому. Щоправда тоді їх було шестеро. Голова Білогірської РДА Андрій Поліховський, Красилівської – Сергій Білевич, Кам’янець-Подільської – Володимир Барановський, Шепетівської – Микола Дорощук, Ізяславської – Микола Камінський та Летичівської – з Ірина Матлаєва. Остання зі списку все ще залишається на своїй посаді.
Тоді свободівці пояснили своє рішення тим, що партія заявила про складання повноважень своїми міністрами та головами обласних і районних державних адміністрацій у зв’язку з оголошенням результатів виборів та формуванням нової коаліції. «Ми слухаємо своє партійне керівництво, а навіть не Президента України», – пояснили своє рішення партійці.
Із тих, хто були призначені на посади керівників першого штибу на різних рівнях в області, чи не єдиним залишається виконувати свої обов’язки перший заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Олександр Симчишин. Тай то, як він сам зізнається, вже «на валізах».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую