ye-logo.v1.2

Віньковеччина: дівчина “обчистила” помешкання подруги

Кримінал 1976
Фото: molbuk.ua

Гроші зловмисниця витратила на алкоголь та солодощі.

До міліціонерів Віньковецького райвідділу міліції звернулася 34-річна жінка, яка заявила про пропажу 13 тисяч гривень з її хати. Як з'ясувалося, потерпілу обікрала подруга.

“Працівникам міліції вийти на слід крадія, а точніше крадійки, допомогли небайдужі односельчани, які повідомили, що в одній із неблагополучних сімей несподівано з’явились чималенькі гроші, - розповідає речник обласного управління міліції Наталя Балан. - В результаті вжитих оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було встановлено, що до вчинення кримінального правопорушення причетна 19-річна жителька села. Як повідомила підозрювана, того вечора вона поверталася додому з дня народження.”

Підозрювана була у нетверезому стані, і коли проходила повз будинок знайомої, вирішила покращити своє матеріальне становище. Знала, що господині вдома немає. Опинившись всередині приміщення, зловмисниця одразу ж попрямувала до спальні, адже саме там знайома зберігала заощадження. Прихопивши 13 тисяч гривень, дівчина попрямувала додому. Про свій вчинок вона одразу розповіла чоловікові, а наступного дня подружжя пішло магазин витрачати “зароблене” — купували солодощі, алкоголь, ще й знайомих пригощали.

Наразі слідчий відділ Віньковецького райвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 — крадіжка. Покарання передбачає ув'язнення терміном до шести років. Досудове розслідування триває.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую