ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському чоловіка засудили до 14 років за те, що стратив свою дружину

Кримінал 2349
Фото: gazeta.lviv.ua

Обвинувачений облив жінку бензином та підпалив її. Бідолашна за кілька днів померла у лікарні.

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд закінчив розгляд справи 62-річного чоловіка, який через ревнощі вбив свою дружину. Підсудного визнали винним в умисному вбивстві та ув'язнили на 14 років.
Трагедія сталася у Кам’янець-Подільському районі у червні. Сусіди убитої на подвір’ї побачили її малолітнього сина, який плакав. Люди відімкнули будинок і погасили жінку.
“Зловмисником виявився 62-річний співмешканець потерпілої, який повернувся з-за кордону, де був на заробітках. За словами односельців, чоловік був дуже ревнивим. От і цього разу, хильнувши зайвого, влаштував своїй співмешканці чергову сцену ревнощів, - розповідає речник обласного управління міліції Катерина Шуприган. - Потім чоловік схопив пляшку з бензином, облив ним благовірну, підпалив, ще й замкнув бідолашну у будинку. Жінка, охоплена вогнем, металася з кімнати в кімнату, але так і не змогла вибратися на вулицю. Сліди горіння правоохоронці виявили по всьому будинку.”
Працівники Кам’янець-Подільського райвідділу міліції затримали вбивцю на залізничній колії, де той хотів покінчити із життям самогубством.
Жінку з Кам’янець-Подільської центральної районної лікарні того ж дня у вкрай важкому стані транспортували до опікового центру Хмельницької обласної клінічної лікарні. Лікарі діагностували у неї близько 70% опіків тіла. Обгоріло все — руки, ноги, тулуб, голова. Крім того, значного пошкодження зазнали дихальні шляхи. На жаль, усі зусилля медиків виявилися марними, і за кілька днів потерпіла померла.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую