ye-logo.v1.2

Протезно-ортопедичне підприємство залишиться у Хмельницькому

Економіка 3349
Фото: з архіву редакції

Сьогодні, 26 грудня Міністр соцполітики Павло Розенко скасував наказ свого попередника про об’єднання Хмельниького та Вінницького підприємств.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила директор департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА Світлана Лукомська.
Павло Розенко скасував наказ екс-міністра соцполітики Людмили Денісової щодо об'єднання Хмельницького та Вінницького протезних підприємств.
«Ще у вересні наші колеги з інших областей реагували на нас, як на самовбивць. Але ми – громадскість, працівники Хмельницького державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства (ДЕПОП) та департамент, прийняли рішення – йдемо до суду. Адже, кожен розумів, що від підприємства залежить: жити або існувати людям з обмеженими можливостями в нашій та шести інших областях», – написала Світлана Іванівна.
Вона також подякувала усім, хто боровся за збереження підприємства на території Хмельниччини: громадськість, депутатський корпус обласної ради, не байдужі мешканці області, адвокату, ЗМІ, які систематично висвітлювали весь процес.
«Нас не залишив сьогодні й Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич. Саме завдяки його наполегливості Міністр Розенко підписав відповідний наказ», – повідомила Світлана Лукомська.

Нагадаємо, у вересні цього року на Хмельницьке державне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство завітав перший заступник Міністра соціальної політики України Віталій Мущинін і повідомив, що його обє'днають із Вінницьким. Вже через місяць, на початку жовтня суд призупинив реорганізацію Хмельницького протезно-ортопедичного заводу. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую