ye-logo.v1.2

Квартири, приміщення, земля – депутати не відмовляють прокуратурі у таких проханнях

Політика 2963

Минулого тижня депутати Хмельницької міської ради виділили прокуратурі чергове приміщення на безоплатній основі.

Щоправда, проголосували народні обранці за це рішення лише з другої спроби.

«Передати у тимчасове безоплатне користування приміщення міської комунальної власності прокуратурі Хмельницької області – нежитлове приміщення по вулиці Пилипчука, 63 площею 481 кв.м. для розміщення прокуратури міста Хмельницького – строком на два роки», – зачитав один із пунктів рішення сесії головуючий Костянтин Чернилевський.

Це питання викликало неабиякий ажіотаж серед депутатів. Одні обранці пропонували віддати прокуратурі приміщення на вулиці Пилипчука, а те, в якому зараз перебуває відомство, по вулиці Проскурівській, віддати під розширення художньої школи. Інші обурювалися: чому місто має віддавати прокуратурі приміщення безкоштовно в той час, коли депутати просять розслідувати гучні і важливі справи, а прокуратура мовчить.

«В мене пропозиція: поки не будуть розслідувані справи по антимайдану і тітушках… Я ще три місяці тому як депутат, обраний людьми, задав запитання і попросив, щоб підготували відповідь. Нічого немає. Прокуратура мовчить!» – обурився Андрій Олесь.

Представник прокуратури запевняв, що вони працюють на благо міста, і «не повинна викликати сумнівів доцільність виділення приміщення», бо вони там вже «створили умови для роботи».

«Ми протягом двох каденцій видавали їм (прокуратурі авт.) землю, не дивлячись ні на що, видавали їм квартири, не дивлячись ні на що. Чому? Тому що міська рада боялася прокуратури. Ви зараз чого боїтеся? Чому хочете вчинити так, як не хочуть люди, котрі вас обирали? (…) Давайте називати речі своїми іменами і бути чесними, хоча б перед собою: або ми будемо й далі утримувати цих дармоїдів, або будемо виконувати те, чого від нас чекають хмельничани – апелював до колег-депутатів та в.о. мера Андрій Олесь.


Але депутати і нинішнє приміщення залишили прокуратурі, і те, що на вулиці Пилипчука, – віддали.

В кулуарах міські обранці пояснювали, що не розуміють, чому більшість проголосувала «за», якщо попередньо, на комісіях, нібито була узгоджена позиція – відмовити.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую