ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському жінка витягувала сина з міліції за тисячу доларів

Кримінал 1080
Фото: zakarpattya.net.ua

Той нібито скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Міліціонери Кам’янця-Подільського зуміли повернути місцевій жительниці одну тисячу доларів, яку та перерахувала шахраям.

“Жінка повірила у байку шахраїв про те, що її син скоїв ДТП і погодилась залагодити справу за одну тисячу доларів, - пояснює речник обласного управління міліції Наталія Касапчук. - Але після того, як передала гроші, отямилась та зателефонувала до міліції. І вже за декілька годин працівники Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції повернули потерпілій усю суму.”

Ввечері до мешканки Кам’янця-Подільського зателефонував невідомий чоловік та представився слідчим. Псевдо-міліціонер повідомив, що її син вчинив ДТП і наразі перебуває у відділку. «Правоохоронець» в деталях описав обставини вчинення злочину, розповів, в якому стані перебувають потерпілі і яка відповідальність згідно закону загрожує її синові, а потім натякнув, що справу можна залагодити за відповідну суму.

Жінка одразу ж погодилась на запропоновані умови. Тож домовились таким чином: тисячу доларів вона запечатує в конверт і відправляє таксистові. Номер автівки та мобільний таксиста повідомляє «слідчому», який зустріне передачу в обумовленому місці.

Турботлива мати діяла чітко за інструкцією, та вже за десять хвилин після того, як передала гроші, тверезо оцінила ситуацію та зателефонувала до міліції.

“Оперативний черговий повідомив, що ДТП не було і нікого не затримували, після чого прийняв заяву потерпілої про шахрайські дії, — зазначає начальник Кам’янець-Подільського міського відділу міліції Віталій Козярук. — Оперативники прибули до потерпілої й, отримавши детальну інформацію, почали пошуки. Вже за півгодини таксиста зупинили неподалік Хмельницького, вилучили кошти та повернули власниці. Наразі слідчий працює в рамках провадження, відкритого за фактом шахрайських дій. Проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню зловмисників.”

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую