ye-logo.v1.2

Хмельницький зустрів Новий рік феєрверками і шампанським

Суспільство 3379
Фото: автора

Сотні хмельничан і гостей міста веселились біля новорічної ялинки на майданчику перед кінотеатром імені Т. Шевченка.

Центр Хмельницького у новорічну ніч блимав гірляндами і дзвенів пляшками. Хмельничани і гості міста прогулювались вулицями, вигукуючи новорічні привітання. Цієї ночі хмельничани пити і шампанське, і міцніші напої прямісінько «під носом» у правоохоронців: нікого за розпивання алкоголю не штрафували.
Ближче до другої години ночі хмельничани почали масово підтягуватися до ялинки, що на майданчику перед кінотеатром імені Т. Шевченка. Туди, привітати хмельничан, завітали й виконуючий обов’язки міського голови Костянтин Чернилевський, заступник мера Григорій Давиденко, керуюча справами Людмила Черевченко та депутат міської ради Віктор Паламарчук. Побажав міцного здоров’я, нових світлих вражень, добра, змін на краще, щоб новий рік був більш щасливим і вдалим. І хоча Костянтин Іванович закликав не використовувати феєрверки у зв’язку з ситуацією в країні, хмельничани його у новорічну ніч активно ігнорували.


А далі була дискотека. Залишилася переважно молодь, було багато й дітей. Люди танцювали, запускали у небо ліхтарики та запалювали бенгальські вогні. Усі охочі могли сфотографуватися із Дідом Морозом та Снігуронькою, придбати новорічні атрибути, іграшки, повітряні кульки, бенгальські вогні.


Хоч на майдані Незалежності і відмінили усі заходи, там теж було людно. За порядком слідкували правоохоронці, особливо суворими не були. Пляшки з-під шампанського та інших алкогольних напоїв валялися просто під ногами. «Це особлива ніч, хай люди веселяться», - кажуть міліціонери.
Після четвертої ночі хмельничани почали потроху розходитися по домівкам або на продовження святкування.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую