ye-logo.v1.2

У курортному Моршині зірвали концерт Валевської

Культура 3490

Одна з причин – виступ співачки під час Революції гідності на сцені Антимайдану.

У курортному містечку Моршин, що на Львівщині, третього січня зірвали концерт нашої землячки – співачки Наталі Валевської. Місцеві активісти зустріли Валевську вигуками «Ганьба!». Хоча й були незадоволені таким розвитком подій шанувальники творчості співачки, проте протестувальників було набагато більше.
Після переговорів, сварки, Валевська і Тимофій Нагорний, який приїхав підтримати співачку, були змушені поступитися моршинцям та відмовитись від концерту. «3 січня приїхав до Моршина, щоб підтримати Наталю Валевську, яку звинувачували у тому, чого вона не робила, погрожували фізичною розправою, – написав на своїй сторінці у «Фейсбук» Тимофій Нагорний. – Там просто був самосуд, беззаконня і традиційне «Ганьба!» усім, хто виказує свою точку зору…
Глибоко переконаний, що напередодні Різдва Христового потрібно пробачати своїх кривдників. Бог суддя тим, хто у Різдвяний піст організував цей несанкціонований мітинг і зірвав концерт популярної артистки. Нам усім потрібно об’єднатися у цей важкий час і знайти у собі сили захищати слабких!»

А от концерт Валевської у Трускавці, який відбувся вчора, 4 січня, за словами Тимофія Нагорного, пройшов без провокацій, як і 16 грудня в Івано-Франківську, коли Наталю двічі викликали на біс.

Відео: http://lvivexpres.com/
 

Коментарі:

Владимир 05.01.2015 18:20

Тримайся Наталля! Бог їм суддя. Хай слухають Ореста Лютого!) Під рівень їхньго розвитку підходять саме такі співаки. А ми будемо отримувати задоволення від Твого співу! Хай щастить тобі у житті. З різдвіними святами тебе і твою родину!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую