ye-logo.v1.2

25 друзів медіа-корпорації «Є» (Частина 4)

Історія 5003

Друзів багато не буває, тим більше за таку тривалу історію існування улюбленої Єшки.

Нам приємно представити вам, шановні читачі, ще часточку того дружнього кола, у якому протягом 25 років обертаємося ми. Знайомтеся:

 

 

Іван Рудик, депутат Верховної Ради України другого скли­кання, депутат облради багатьох скликань, голова наглядової ради ПАТ «Проскурів»


«З газетою «Є» я підтримую гарні товариські стосунки з дня її заснування. Нас пов’язують ділові, господарські, національні, людські інтереси. Такі, які і мають бути між читачами, підприємцями, депутатами із пресою.

Газета «Є» – це видання, яке вміє себе показати, вміє давати правильні оцінки. А це дуже важлива характеристика для преси – реалістично дивитися на світ, не прекошувати, не перекручувати інформацію, не «підпудрювати» реальні факти.

Хочу побажати, щоб вона й надалі побільше висвітлювала болючі соціальні питання, викривала гострі національні проблеми. Щоб завжди залишалася принциповою і професійною. Бажаю розвитку та процвітання, вдячних читачів та високих тиражів!»

Василь Птащук, начальник Хмельницького міського відділу міліції


«З корпорацією «Є» у мене склалися гарні і теплі стосунки. Вашій редакції завжди щастило на талановитих працівників. І хоч журналісти писали чимало критики на адресу правоохоронних органів, але завжди – конструктивно і по-діловому. Жодних претензій чи негативних думок не маю. 

Як звичайний хмельничанин, неодноразово давав оголошення у газету «Є», вперше – близько десяти років тому, тоді це видання було єдиним у своєму роді і дуже виручало.

Цікаво читати «Сімейну газету» та «Проскурівський телеграф», де можна знайти багато корисних порад. Спеціально не будеш шукати цю інформацію у бібліотеках чи інтернеті, іноді навіть не знаєш, що вона тобі потрібна, а як прочитав у газеті – запам’ятав та отримав користь.

В першу чергу, хочу побажати вам підтримувати той високий рівень, до якого звикли читачі та клієнти, і постійно вдосконалюватися. А усім працівникам – від щирого серця здоров’я і родинного щастя. І думаю, що багато хмельничан приєднаються до моїх слів. Адже газета «Є» – газета усієї Хмельниччини, яка багатьом допомагає!»

Михайло Загородній, директор з аграрних питань корпорації «Оболонь», директор Чемеровецького солодового заводу


«Вже більше десяти років товаришую з медіа-корпорацією «Є», її головним редактором Тетяною Колесниченко, завдяки якій відкрив для себе ваші видання. Подобається те, що ви пишете, і як це подаєте своїм читачам. Тому щороку беремо активну участь у передплатній кампанії: масово передплачуємо й читаємо. І так вже багато років поспіль. Подобається, що на сторінках ваших видань кожен може знайти для себе цікаву й корисну інформацію. Так тримати!»

Ірина Гакало, директор з розвитку ТМ «Насолода»


«Ми дуже вдячні за те, що історія співпраці «Насолоди» і медіа-корпорації «Є» розпочалася з моменту появи торгової марки на ринку. Особлива подяка за спільну участь у соціальних проектах для дітей та людей похилого віку, для людей, які незахищені, адже це так важливо – дарувати їм радість. Разом ми здійснювали мрії діток та дорослих у різдвяних акціях «Мрії збуваються на Різдво», тішили солодощами діток спільно з «Дитячим теленавігатором». Ці проекти, напевно, найприємніший тандем «Насолоди» з «Газетою «Є».

Разом із тим, ми не менше вдячні й за критику з вашого боку, тому що це допомагає приймати правильні рішення і вдосконалюватися. Важливо також те, що ми з вами на одній хвилі: не просто віримо у зміни на краще, а здійснюємо їх. Ми освоюємо нові ринки, незважаючи на складну ситуацію в країні. Віримо в те, що з Божою допомогою, наша країна буде процвітати. Адже труднощі завжди очищують нас, тому вперед варто дивитися з позитивом, навіть у цей час.

Завдяки важким періодам ми, і кожна людина, і бізнес в цілому, стаємо сильнішими, об’єднуємося. Зараз важливо підтримувати одне одного. Для нас важлива підтримка вдячних споживачів нашої продукції, адже саме завдяки їм нам поки що вдається не скорочувати працівників, нормально виплачувати заробітну плату, відраховувати кошти до бюджету, а значить, піднімати економіку, втілювати зміни на краще, про які кожен з нас мріє».


Юрій Браніцький, дирек­тор Південно-Західного регіональ­ного управління ПриватБанку


«ПриватБанк, практично з перших днів свого існування на Хмельниччині, розпочав плідну співпрацю із найпопулярнішою в Хмельницькому газетою «Є!». Першим оголошенням про набір працівників було перевірено ефективність газети. Дзвінків, пам’ятаю, було багато, і нам вдалося сформувати першу команду професіоналів, що обумовило успішний розвиток ПриватБанку на Поділлі. Пік найбільшої ефективності співпраці припав на 2000-2007 роки, коли проводилась рекламна компанія по мікрокредитуванню малого та середнього бізнесу за програмою Європейського банку реконструкцій та розвитку. Нам вдалося отримати лідируючі позиції за кількістю, обсягом та якістю кредитного портфеля в Хмельницькій області.

Сьогодні ми продовжуємо активно співпрацювати із медіа-корпорацією в сфері розміщення рекламно-інформаційних матеріалів не тільки в друкованих виданнях «Є Сімейна газета», «Є оголошення», а й на сучасному динамічному інтернет-ресурсі ye.ua. Хочу відзначити, що за 25 років існування медіа-корпорації, від першої газети «Пробудження» до сьогоднішнього інтерактивного сайту з онлайн-трансляціями ключових подій Хмельниччини, в ній живе незмінний стрижень національного духу, патріотизму, любові до України загалом та до Хмельниччини зокрема».
 

Але це не всі наші друзі. Ось тут, у першій частині люди, які започатковували газету, у другій та третій - люди, які разом із нами розвивали свій бізнес. Та й то ще не всі друзі! Бо ж хіба можна перерахувати вас, наші читачі, які щодня заходять у гості, щоб почитати новини, сказати "привіт", а іноді й покритикувати за неточності, чи висловити свої емоції. Для того й потрібні друзі. Дякуємо, що ви з нами!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую