ye-logo.v1.2

ДТП у зоні АТО: серед 12 загиблих нацгвардійців - студент з Хмельницького

Суспільство 5662
Фото: vv.gov.ua та vk.com

Солдати їхали на ротацію у зону проведення антитерористичної операції.

У понеділок, 5 січня, на автодорозі “Київ — Харків — Довжанськ” поблизу села Міньківка Артемівського району Донецької області у дорожньо-транспортній пригоді загинули 12 бійців Національної гвардії України з Батальйону імені генерала Кульчицького. Ще 22 солдати були травмовані. Аварія сталася близько 19-ї години.
“В зоні проведення АТО, з причини поганих погодних умов відбулось зіткнення військових автомобілів “КРаЗ” та автобусу “Богдан”. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 12 військовослужбовців загинуло та 21 травмовано”, - повідомляє прес-служба Національної гвардії України.
Смерть 13 солдата нацгвардійці не підтвердили, але серед загиблих у ДТП значиться хмельничанин Пантелеймон Рожанський.
“Старший солдат резерву Рожанський Пантелеймон Петрович служив у військовій частині 3066 у Києві. Народився 8 серпня 1993 року. Місцем реєстрації значиться Літин Вінницької області, але проживав у Хмельницькому на вулиці Інститутська”, - розповіли у прес-службі Національної гвардії України.
Як виявилося, 21-річний Пантелеймон Рожанський був студентом Хмельницького національного університету, навчався на факультеті Телекомунікацій.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую