ye-logo.v1.2

Денис Москаль: Дорогу здолає той, хто йде

Політика 2512

Шановні хмельниччани! У 2014 році мені випала велика честь працювати на окрузі 191 (Старокостянтинівський, Старосинявський, Летичівський, Деражнянський, Віньковецький райони та місто Старокостянтинів).

Понад 30 000 виборців проголосувало за кандидатів від сил Майдану. Значну частину цих голосів Ви віддали за мене. Тим не менше, конкуренція між демократичними партіями дозволила перемогти моєму опонентові.
Перші тижні роботи нового парламенту показали, що нова Верховна Рада не сприймає колишніх очільників Партії Регіонів, а також тих, хто голосував за закони про диктатуру. Таких людей не допустили до керівництва комітетами Верховної ради і це добре. В той же час, наша область залишилася без дієвого представництва власних інтересів у парламенті. І це виклик для нас усіх.
Тому я вважаю своїм моральним обов'язком продовжувати роботу в нашому регіоні та захищати інтереси хмельниччан навіть у позавиборчий час. Я переконаний, що для змін в країні не потрібно чекати від виборів до виборів, але потрібно працювати постійно та наполегливо.
У цей святковий новорічно-різдв'яний період, хочу побажати вам усім здоров'я, натхнення, затишку, а головне – не втратити віри в майбутнє.
Минулий рік видався складним. Вперше в історії незалежної України була пролита кров. Наш народ прогнав диктатора та почав війну за незалежність.
Хмельниччани стояли в перших рядах Самооборони Майдану. Наші земляки одними із перших пішли на фронт. Ми не маємо права здатися та відступити від цінностей, за які вийшли на площі. Ми зобов’язані зробити усе можливе, щоб родини Героїв Небесної сотні та Вояків АТО не залишилися сам на сам із викликами, а їх жертва не виявилася марною.
Дорогу здолає лише той, хто йде. Українці зрушилися та зробили свій вибір – свобода, добробут кожного та життя у великій європейській родині. Історія дала нам шанс стати творцями свого майбутнього тут і зараз. Усі великі нації пройшли такий шлях – згадаймо революції у Західній Європі та війну за незалежність США. Ми бачимо, яку заздрість та агресію викликає наше бажання жити краще у нашого Північного сусіда. Він, як дикий звір, кидає свої сили проти нашого народу… і програє.
Нам під силу створити країну заможних людей, а Хмельниччину зробити процвітаючою та привабливою в очах усього світу. Попереду ще багато роботи. І хай допоможе нам у цьому Бог.
З Новим роком Вас і Різдвом Христовим!

З повагою,
Денис МОСКАЛЬ.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую