ye-logo.v1.2

Серед 4,8 тисяч загиблих на Донбасі — 48 військових з Хмельниччини

Суспільство 4525
Фото: tsn.ua

За даними ООН, у зоні проведення антитерористичної операції досі залишається понад п'ять мільйонів людей.

Організація об'єднаних націй підрахувала кількість постраждалих на Донбасі з часу проведення антитерористичної операції. Війна відібрала 4808 людських життів, ще 10468 були поранені.
ООН звітує, що у зоні конфлікту досі перебуває понад п'ять мільйонів людей, з яких майже півтора мільйони у зоні підвищеного ризику для життя. Понад 633 тисяч українців переїхали в інші області, а близько 594 тисяч - переселилися у сусідні країни.
“За даними, які надійшли у військкомат, у зоні проведення антитерористичної операції загинув 41 наш військовослужбовець. Тих солдатів, які народилися та поховані на Хмельниччині, - 31. Проте точну кількість загиблих ми не можемо назвати, адже нам не надходить інформація про втрати прикордонників, СБУ, МВС та добровольців”, - пояснює заступник начальника відділу по роботі з особовим складом Хмельницького обласного військового комісаріату майор Олег Мігур.
Як повідомляє Хмельницька обласна рада, у зоні АТО полягли 48 військових з нашої області. Найбільше втрат зазнав Хмельницький район — дев'ять (семеро бійців з Хмельницького), та Кам'янець-Подільський район — сім. Старокостянтинівський та Шепетівський райони по шість разів прощалися зі своїми захисниками. П'ятьох солдатів в останню путь проводжали жителі Славутського району, чотирьох — мешканці Ізяславського району. Поповнили Небесну сотню троє бійців з Дунаєвеччини, стільки ж - з Летичівському районі. Війна відібрала два життя у Деражнянщини та по одному — у Ярмолинецького, Старосинявського та Новоушицького районів.

Дізнатися більше про полеглих воїнів ви можете на сайті пам'яті загиблих героїв Хмельниччини в ході АТО.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую