ye-logo.v1.2

На Хмельниччині упіймали злодіїв, на рахунку яких близько 60 крадіжок

Кримінал 2566
Фото: mvs.gov.ua

Речові докази проти зловмисників ледве помістилися у відділку міліції.

У Кам’янець-Подільському районі за чотири місяці двоє братів 1992 та 1995 років народження обікрали близько шістдесяти будинків, дач та гаражів на території кількох районів області. Молодики викрадали з помешкань переважно електроінструменти.
За інформацією правоохоронців, чоловіки часто для злочину обирали новобудови, в яких велися ремонтні роботи і, відповідно, зберігалося чимало дороговартісних інструментів. Працівникам міліції знадобилося чимало часу, аби не просто викрити злочинців, а й затримати їх “на гарячому”.
Як повідомляють міліціонери, частину викрадених трофеїв зловмисники уже встигли продати. Та все ж під час обшуків у підозрюваних вилучили 157 найменувань речових доказів, які ледве вдалося розмісти у двох кабінетах Кам‘янець-Подільського райвідділу міліції.
Стосовно чоловіків одночасно у кількох райвідділах внутрішніх справ області відкриті кримінальні провадження. Правоохоронці продовжують виявляти все нові факти їхньої злочинної діяльності. Відповідно до частини третьої статті 185 Кримінального кодексу України (“Крадіжка) братам може загрожувати позбавлення волі терміном від трьох до шести років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую