ye-logo.v1.2

На Хмельниччині жінка вбила співмешканця після знайомства з його батьками

Кримінал 3479
Фото: ru.tsn.ua

Майбутня невістка взялася за ніж під час п’яної сварки.

Не встигли мешканці невеличкого села у Славутському районі отямитися від жорстокої розправи чоловіка-ревнивця над своєю дружиною, як усіх шокувала ще одна страшна звістка: вбито молодого 30-річного чоловіка.
За даними правоохоронців, потерпілий два роки тому вийшов із в’язниці, став на шлях виправлення: всіляко намагався працевлаштуватися в рідному селі, а коли це йому не вдалось, вирушив на заробітки до столиці. У гуртожитку, де знімав кімнату, познайомився із такою ж заробітчанкою із Донецька. Вирішили жити разом.
На свята пара приїхала на Хмельниччину: потерпілий вирішив познайомити родину із обраницею. Зупинилися у батьківській хаті, яка залишилась чоловікові у спадок. На святкову вечерю запросили усіх родичів і близьких друзів. Гості засиділись до пізньої ночі і розійшлися аж над ранок.
Як повідомляють у прес-службі обласного УМВС, вранці сестра зателефонувала братові, але слухавку взяла його співмешканка і сказала, що той ще спить. Та пізніше швагро потерпілого побачив, як майбутня невістка поїхала кудись на таксі. Чоловік подався до будинку жінчиного брата, де побачив моторошну картину: в калюжі крові з ранами у грудях лежав господар.
Одразу ж викликали правоохоронців. Основна підозра впала на співмешканку потерпілого. За описом свідка оперативно вирахували таксі, яке вона викликала. Водій розповів, що довіз клієнтку до траси. Жінка направлялася до Києва, щоб “загубитися” у столиці, але правоохоронці не дали їй цього зробити: спрацювали оперативно і “зняли” підозрювану з маршрутки в Радомишлі Житомирської області. Під час обшуку в одній із валіз правоохоронці виявили ніж, що слугував знаряддям вбивства, а на тілі — сліди крові, які в поспіху підозрювана не встигла змити. Більше того, з власного телефону вона відправила SMS-повідомлення знайомому про те, що скоїла вбивство.
Підозрювана у скоєному зізналася. З її слів, причиною вбивства стала побутова сварка, підсилена дією алкоголю. Наразі вона перебуває під вартою, їй уже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 “Умисне вбивство” Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи до 15 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую