ye-logo.v1.2

У Кам’янець-Подільському районі молодики вбили людину, щоб “подуріти”

Кримінал 2476
Фото: pravda.lutsk.ua

Зловмисники посеред ночі увірвалися у будинок пенсіонера та побили його товариша до смерті.

У селі Думанів Кам‘янець-Подільського району четверо молодиків, серед яких один неповнолітній, уночі увірвалися у будинок місцевого пенсіонера та жорстоко побили його товариша, який гостював у чоловіка. Побої виявилися настільки сильними, що за кілька днів потерпілий від отриманих травм помер.
За даними правоохоронців, побиті молодиками чоловіки не одразу звернулися за медичною допомогою, а лише через два дні, коли гість господаря будинку почав почуватися гірше. Лікарі виявили у нього перелом ребра та внутрішню гематому. Одразу з лікарні пенсіонер разом з родичами пішли до місцевого відділку міліції, щоб написати заяву про побиття, але не встигли. Чоловікові раптово погіршало і доки приїхала швидка, він помер.
“Опитавши товариша померлого, правоохоронці уже до вечора встановили особи підозрюваних у спричиненні тілесних ушкоджень, які потягнули за собою смерть. Найбільше правоохоронців обурило те, що, обґрунтовуючи свій вчинок, один з підозрюваних пояснив, що вони увірвалися до чужого помешкання та побили до смерті людину, аби “подуріти”. Серед четвірки зухвалих зловмисників виявився і 16-річний юнак”, - повідомляє прес-служба обласного УМВС України.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками частини другої статті 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження. Наразі триває слідство, підозрюваним, відповідно до санкції статті, може загрожувати позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую