ye-logo.v1.2

У Славуті крадій, утікаючи від міліції, вистрибнув з вікна восьмого поверху

Кримінал 2555
Фото: mvs.gov.ua

Правоохоронці затримали зловмисника і тепер йому загрожує до шести років ув'язнення.

У Славуті міліціонери затримали чоловіка, який поцупив гроші з квартири місцевої жительки, а щоб його не затримали, вистрибнув з вікна помешкання на восьмому поверсі.
Близько першої години ночі до Славутського райвідділу міліції зателефонувала 35-річна жителька райцентру та розповіла, що у її квартиру пробрався злодій.
“Розуміючи, що його застали «на гарячому», зловмисник зачинився зсередини, а потім, довго не роздумуючи, вистрибнув із восьмого поверху та вхопився за трубу, - розповідає речник обласного управління міліції Анна Нікітенко. - Почувши гуркіт, на балкон вибіг мешканець квартири, розташованої на шостому поверсі. Крадій не розгубився і сказав, що був у коханки, аж раптом повернувся її чоловік та накинувся на нього з ножем, тож треба було якось рятуватись.”
Крадію допомогли залізти у квартиру та випустили через двері. Але зловмисник недовго гуляв на волі. Правоохоронці, встановили, що до вчинення крадіжки причетний 34-річний житель міста, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.
“Як з’ясувалося в ході слідства, того вечора зловмисник випивав разом із власником квартири, а коли останній дійшов до «кондиції», крадій витяг у нього з кишені мобільний телефон та ключі від квартири, - каже Анна Нікітенко. - Після цього він прийшов у гості до свого співчарочника і повідомив дружині, що чоловік лежить п’яний на вулиці. Налякана жінка разом із дочкою побігла шукати чоловіка, а тим часом зловмисник підібрав ключ, проник у квартиру та викрав 1700 гривень.”
Оскільки потерпіла бачила злодія, дільничний інспектор Сергій Турі дав їй можливість переглянути фото осіб, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки, і вона таки впізнала злочинця. А згодом зловмисника було затримано. Проти нього відкрили кримінальне провадження за частинами другою та третьою статті 185 — крадіжка. Зловмиснику загрожує до шести років ув'язнення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую