ye-logo.v1.2

Пенсіонер виклав шахраям 112 тисяч гривень за неіснуючий автобус

Кримінал 2007
Фото: nikvesti.com

Впродовж місяця чоловік без вагань перераховував гроші на різні рахунки, але автомобіля так і не побачив.

На гачок до шахраїв потрапив житель одного із сіл Ярмолинецького району, який вирішив вкласти важко зароблені гроші в купівлю пасажирського мікроавтобуса, але залишився і без грошей, і без машини.
Як розповідають у міліції, 62-річного чоловіка привабила доволі прийнятна ціна на омріяний “Mercedes Sprinter”, тож він без вагань віддав завдаток в розмірі 41 тисячі гривень малознайомому чоловікові, який пообіцяв зайнятися пошуком автомобіля. Взявши у незнайомця розписку про отримання коштів у сумі 65 тисяч гривень, чоловік наступного дня перерахував, як і домовлялися, на вказаний банківський рахунок ще 24 тисячі.
“У подальшому шахрай періодично телефонував потерпілому та повідомляв, що автомобіль уже перебуває в стадії оформлення, але потрібно ще то 3, то 5 тисяч гривень, які пенсіонер добросовісно пересилав уже на інший рахунок. Таким чином, впродовж січня чоловік перерахував шахраям ще 47 тисяч гривень, а потім “посередник” припинив виходити на зв’язок”, - повідомляє прес-служба обласного УМВС України.
Не отримавши свого товару, потерпілий зрозумів, що його ошукали, і звернувся із заявою до Ярмолинецького райвідділу міліції.
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 190 “Шахрайство” і активно працюють над збором усіх необхідних для розслідування матеріалів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую