ye-logo.v1.2

Хмельницька райлікарня завтра може залишитися без головного лікаря (ДОКУМЕНТ)

Суспільство 4142

Причин декілька: Петро Молдован досяг пенсійного віку, у нього закінчився контракт і він… відправляв підлеглих на антимайдан за вказівкою з райдержадміністрації?

Сесія Хмельницької районної ради відбудеться завтра, 23 січня, одночасно із пленарним засіданням обласної ради.
Разом із бюджетом та іншими важливими для району питаннями, депутати розглянуть заяву Петра Молдована про продовження з ним контракту на виконання обов’язків головного лікаря Хмельницької районної лікарні. Та, судячи із результатів засідання усіх постійних комісій, настрої більшості депутатів категоричні – контракт не продовжувати.
В кулуарах обранці району зізнаються, що Петро Павлович «проводить роботу» серед депутатів, щоб ті його підтримали і проголосували за продовження контракту.
Один із депутатів профільної комісії каже, хоч чимало депутатів і поставили підпис на його підтримку, та голосувати за продовження контракту не будуть.
«Чимало депутатів мають так звані неофіційні зобов’язання перед головним лікарем, адже він неодноразово йшов їм на поступки: комусь робив лікарняні, ще комусь групу інвалідності допоміг зробити. Ось він тепер і тисне на них різними методами», – зізнається один із депутатів.
Не надто задоволенні Петром Молдованом і в колективі. Особливо за те, що, за вказівкою «згори», організовував людей на антимайдан у грудні 2013 року.


Керівник району Олександр Прокопов каже, що остаточну крапку поставлять депутати своїм голосуванням. Тому коментувати, чи буде район і надалі з головним лікарем, чи доведеться шукати іншого, поки передчасно. Однак зізнається, що згоден із більшістю депутатів: Петро Молдаван має звільнити місце головного лікаря для молодих спеціалістів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую