ye-logo.v1.2

Як сучасному чоловікові поєднати кар'єру і сім'ю та завжди бути на гребені слави?

Афіша 1995

24 січня сімейні психологи Іщенки знову проведуть кінотренінг.

24 січня хмельничан запрошують у Подільський Тренінговий Центр на кінотренінг в онлайн-режимі від сімейних психологів Ігоря та Ольги Іщенків. Гості дивитимуться тематичний фільм (назва картини заздалегідь не розголошується), присвячений чоловічій відповідальності. Експерти зупинятимуть перегляд після кожного цікавого фрагменту та коментуватимуть його. Усі охочі зможуть взяти участь у обговоренні, поділитися емоціями та досвідом.
Участь у кінотренінгу буде корисною, в першу чергу, чоловікам. Адже фільм покаже, як сучасному чоловікові поєднати кар'єру і сім'ю, бути синові авторитетом, а не тираном, а улюблену творчість перетворити на успішну діяльність. Та найголовніше, що коментарі психологів допоможуть чоловікам осідлати успіх і бути завжди на гребені слави. А жінки зрозуміють, як любити своїх героїв і піклуватись про них, не перетворюючись на матусь.
Кінотренінг відбудеться у суботу, 24 січня. Вартість участі у Подільському Тренінговому Центрі (вулиця Соборна, 1) становить 20 грн. (перегляд фільму вдома — 30 грн.). Якщо зробити репост чи коментар події у соцмережах — 15 грн.
Початок онлайн-трансляції о 18.00, тому бажано приходити на кілька хвилин раніше. У програмі також чаювання з цукерками.

Нагадуємо, що подібні заходи відбуваються щосуботи, о 18.00.  Стежте за анонсами на сторінках Подільського Тренінгового Центру у соцмережах: ВКонтакте і Facebook.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую