ye-logo.v1.2

З Верховної ради – у міську. Олександр Мирний бореться за депутатство у Київраді

Політика 2656

Минулої неділі, 25 січня, у Києві відбулися проміжні вибори до міської ради на двох округах.

Як повідомляють у «Свободі», екс-нардеп від Хмельниччини Олександр Мирний, протягом усієї передвиборчої кампанії впевнено лідирував, але «перемогу, вочевидь, намагатимуться віддати» іншому кандидату.
«Вибори засвідчили упевнену партійну перемогу кандидатів-свободівців. У 57-му виборчому окрузі впевнену перемогу здобув керівник Шевченківської «Свободи» Святослав Кутняк. У виборчому окрузі № 8 під час кампанії лідирував свободівець Олександр Мирний, однак унаслідок масового підкупу виборців, фальшувань та махінацій виборчого процесу перемогу, вочевидь, намагатимуться віддати ставленику «команди Черновецького», а тепер представнику БПП Юрію Сализі», – повідомляє офіційний партійний сайт.

«Проміжні вибори у столиці, зокрема в одномандатному виборчому окрузі №8, показали, що старі схеми фальсифікацій нікуди не зникли, ба більше – їх осідлала нова влада. «Каруселі», підкуп виборців, застосування схем «1+10», «волевиявлення» осіб, які взагалі не мають права голосу в межах округу – усі ці та багато інших інструментів фальшувань були масово задіяні в окрузі № 8 на користь провладного кандидата», – йдеться у повідомленні від «Свободи».

Столичні свободівці заявили, що «не визнають результатів виборів у цьому окрузі та закликають міську виборчу комісію визнати недійсними викривлені результати волевиявлення громадян». У разі ж відмови в задоволенні скарг, партійці відстоюватимуть їх у судовому порядку.
 

Коментарі:

Володимир 28.01.2015 18:40

Мирний - лузер! Суліга - the best!)

Володимир 27.01.2015 20:40

Олександре! Досить за депутатським мандатом ховатись і по ТВ піаритись! На АТО!!! Там побачимо хто Ти є. ... І чи не твій голос за мовний закон дав поштовх цій братоубивчій війні? І Сабія захопи з собою! Може там прозрієте, що Україна різна, але має бути єдиною!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую