ye-logo.v1.2

Хабарника із "Хмельницькобленерго" працівники міліції затримали "на гарячому"

Кримінал 3404
Фото: finance.bigmir.net

Контролер електронагляду пообіцяв господареві будинку опломбувати пристрій без протоколу, але за 1500 гривень.

На Кам’янеччині правоохоронці виявили факт вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою “Хмельницькобленерго”. Контролер електронагляду виявив в одному із будинків порушення цілісності електролічильника, але пообіцяв 29-річному господареві опломбувати пристрій та не складати про це акт-протокол за “винагороду”.
“Підозрюваний був затриманий правоохоронцями під час отримання хабара “на гарячому”. Гроші в розмірі 1500 гривень, які фігурант отримав у якості неправомірної вигоди, вилучено”, - повідомляють в обласному УМВС України.
Контролеру електронагляду уже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 368 “Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою” Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую