ye-logo.v1.2

Діти у Летичеві могли отруїтися сльозогінним газом, який розпилював один із учнів

Суспільство 3246
Фото: mns.gov.ua

Остаточну причину отруєння більше 20-ти школярів досі не з’ясували, триває слідство.

Учора, 28 січня, до Летичівської центральної районної лікарні було госпіталізовано 19 учнів загальноосвітньої школи №1 з симптомами отруєння. Двоє дітей потрапили до обласної дитячої лікарні. Натепер, за попередніми даними, більшість школярів уже виписали.
Нагадаємо, після повідомлення про отруєння дітей до навчального закладу прибули рятувальники, які виявили в туалеті на третьому поверсі школи поліетиленовий пакет з невідомою речовиною кремового кольору. Було евакуйовано близько 800 осіб, серед яких учні, вчителі та технічний персонал.
“Вилучена в школі речовина відправлена на дослідження. На даний момент ще не встановлено походження речовини, а також її зв’язок з отруєнням дітей”, - повідомляє прес-служба обласного УМВС України.
Правоохоронці розглядають декілька версій події, в тому числі і про розпилення в приміщенні школи сльозогінного газу одним із учнів, на що вказують декілька свідків.
Попередньо, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 296 “Хуліганство” Кримінального кодексу України. Наразі в школі триває слідство.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую