ye-logo.v1.2

Зігріємо солдат в зоні АТО разом!

Допомога 3492
Фото: mil.gov.ua

Медіа-корпорація «Є» разом з Подільським Тренінговим Центром організовує збір теплих речей для хмельничан, які перебувають у зоні АТО.

Ваша шафа тріщить від непотрібних речей? Ваша куртка вийшла з моди і ви не знаєте, що з нею робити? Тоді долучайтеся до благодійного збору теплих речей для українських військових, яку проводить медіа-корпорація “Є” разом із Подільським Тренінговим Центром.

“Нам здається, що настало потепління — сніг розтанув, вдома можна залишити рукавиці та шапку, а на вулицю вийти у розстібнутому пальті. Проте навряд такій погоді раді бійці української армії. Нашим воїнам доводиться захищати країну, воюючи у багні та воді. До того ж, вночі стовпчик термометру опускається нижче нуля та дме пронизуючий вітер, - розповідає PR-менеджер медіа-корпорації “Є” Катерина Шуляк. - Волонтери допомогають теплими речами воїнами, але потреба у тій же термобілизні та навіть простих підштанниках залишається актуальною. Попереду три хвилі мобілізації і кожного потрібно одягти. У бійців мало надії на державу і ми неповинні залишити наших захисників напризволяще.”

Минув лише “екватор” зими, українську армію випробовуватиме не лише бойовик, а й лютневий мороз. Наші солдати живуть у польових умовах, а тому теплі речі будуть їм у нагоді й весною.

Перелік теплих речей для збору:
1. Куртки (темного кольору),
2. Звичайні теплі светри темних кольорів - чорні, сірі, коричневі, болотнозелені, які можна вдягнути під форму
3. Теплі шкарпетки
4. Підштанники
5. Тепле зимове взуття
6. Шапки (темних кольорів)
7. Рукавиці теплі (темних кольорів)
8. Самозігріваючі стельки
9. Термобілизна
10. Балаклави темних кольорів
11. Теплі флісові та байкові футболки

“Військові дуже цінять флісовий одяг, адже він навіть мокрий гріє і швидко сохне. Хмельничани можуть поділитися не лише одягом, але речами, які на їхню думку стануть у нагоді військовим та переселенцям зі Сходу”, - додає Катерина Шуляк.

Пункт збору знаходиться у Подільському Тренінговому Центрі за адресою: м. Хмельницький, вулиця Соборна, 1 (поблизу автовокзалу №3).
Графік збору: понеділок - п'ятниця з 11:00 до 13:00
Контактний телефон: (097) 510-22-50 (дзвоніть з 10:00 до 18:00)
Дбаймо про здоров’я нашої армії, адже завдяки їй, наші діти не лягають спати під звуки пострілів!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую