ye-logo.v1.2

Міліціонери з’ясували причину масового отруєння школярів у Летичеві

Суспільство 5122
Фото: km.mns.gov.ua

Учні отруїлися сльозогінним газом через дитячу цікавість.

Як повідомляла “Газета Є” 28 січня просто з Летичівської школи швидкі забрали двадцятьох учнів. Рятувальники, які прибули на виклик, виявили в туалеті на третьому поверсі навчального закладу поліетиленовий пакет з невідомою речовиною кремового кольору, яку відправили на експертизу.
Правоохоронці з’ясували, що загадкова речовина жодного стосунку до отруєння не має, за попередніми даними, це залишки миючого засобу. У лікарню ж діти потрапили через розпилення в приміщенні школи перцевого газу 14-річною ученицею. Дівчинка у скоєному зізналась, каже, хотіла пожартувати.
“Учениця принесла в школу газовий балончик, вирішила подивитись, що це таке. Розпиливши газ в коридорі, вона злякалась покарання і вигадала історію з пакетом”, - розповідає начальник сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Хмельницькій області Інна Глега. - Наразі експертиза з’ясовує, якої шкоди завдано дітям, тоді буде обрано міру покарання".
Попередньо, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 296 “Хуліганство” Кримінального кодексу України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую