ye-logo.v1.2

Командира, який вивіз з оточення з-під Дебальцевого 55 бійців батальйону, можуть за це засудити

Суспільство 5259

Євгена Ткачука, що вивіз з-під Дебальцевого 55 бійців батальйону «Київська Русь», затримано за підозрою про навмисне невиконання бойового наказу.

За повідомленням ТСН, підлеглі командира готові штурмувати військову прокуратуру Харкова, де він зараз перебуває. Мовляв, Євген Ткачук зберіг їм життя, вивівши з поля бою. Взяв відповідальність на себе, бо ні від комбата, ні від штабу АТО тривалий час не отримував чіткого наказу, як діяти в умовах ймовірного оточення.

Євген Ткачук родом із Ярмолинецького району. Тривалий час він служив у районі Дебальцево. У добровольчому батальйоні "Київська Русь" від початку його створення.

Волонтери зі Славути, куди командир Ткачук приїжджав приймати відремонтовану військову техніку, кажуть: не віримо у його дезертирство.
«До нас, у Славуту, Євген Ткачук приїжджав приймати відремонтовані нами МТ-ЛБ ще 22 жовтня минулого року. Справив враження грамотного, врівноваженого командира. Бійці, що приїжджали з ним, відгукувалися про нього лише добре. Ми з ним, після знайомства, спілкувалися найчастіше у Фейсбуці, або через його дружину. Я не вірю в дезертирство», – каже волонтер зі Славути Анатолій Казіміров.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую