ye-logo.v1.2

У Хмельницькому в результаті ДТП травмувалося троє осіб

Суспільство 2193
Фото: segodnya.ua

Постраждалі переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

За даними обласного УМВС України, вчора, 2 лютого, в результаті автопригод у Хмельницькому травмувалося троє пішоходів. Потерпілі госпіталізовані до місцевих лікарень. Усі аварії сталися ввечері, після 17 години.

Як повідомляють правоохоронці, близько 17:30 години по вулиці Проспект Миру 78-річний житель села Гелетинці, керуючи автомобілем “Volkswagen LT35”, допустив наїзд на 26-річного пішохода, який перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму і перелом правої скулової кістки та забій лівого плеча.
Близько 17:00 години по вулиці Сковороди 38-річний місцевий житель, керуючи автомобілем “Chevrolet Aveo”, допустив наїзд на 23-річну хмельничанку, яка також перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та госпіталізована в нейрохірургічне відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні.
А вже о 19:40 по вулиці Чорновола 47-річний місцевий житель на “Volkswagen T5” наїхав на 42-річного пішохода, який перетинав проїжджу частину поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму та садна голови.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую