ye-logo.v1.2

У Хмельницькому “прикрили” підпільний швейний цех

Кримінал 6046
Фото: mvs.gov.ua

Вартість устаткування та одягу оцінили у чотири мільйони гривень.

Правоохоронці викрили у Хмельницькому підпільний швейний цех, де виготовляли одяг, на який наносили логотипи відомих світових брендів. Також міліціонери встановили розгалужену мережу розповсюдження фальсифікату на речових ринках міста.
“На підставі ухвал Хмельницького міськрайонного суду працівниками міліції було проведено дев'ять санкціонованих обшуків у цеху та місцях збуту товару, в ході яких було вилучено фальсифікований одяг, устаткування з матрицями для нанесення логотипів та інші товарно-матеріальні цінності на загальну суму майже 4 мільйони гривень”, - повідомляють в обласному управлінні міліції.
“Слідчим управлінням по даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 229 - незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару. Подібні дії караються штрафом від 170 до 255 тисяч гривень з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років або без такого та з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення”, - розповів начальник управління Державної служби з боротьби із економічною злочинністю управління МВС України у Хмельницькій області Олександр Федорович.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую