ye-logo.v1.2

Усі мобілізовані отримуватимуть військові спеціальності у навчальних центрах

Суспільство 2763

І лише після цього їх направлятимуть у розташування військових частин.

Військова служба для мобілізованих до української армії розпочнеться у навчальних центрах. Там призовники навчатимуться протягом 25 днів, опісля ж на них очікує бойове злагодження.

“Першим і основним критерієм до призову за мобілізацією є вік: від 20 до 60 років. Друге: за станом здоров'я мати змогу виконувати завдання за призначенням. Боєць повинен бути патріотично налаштованим захищати нашу Батьківщини. Також повинен мати військово-облікову спеціальність, але, якщо він її не має, мобілізований отримає фах у навчальному центрі”, - розповів під час гарячої лінії військовий комісар Хмельницького обласного військового комісаріату Сергій Присяжнюк.

“Ми зараз проводимо мобілізацію не так, як раніше. Минулого року подавали людей одразу у військову частину, а зараз ми відправляємо їх лише у навчальні центри. Там вони проходять підготовку і, поки мобілізований не буде готовий виконувати завдання за призначенням, ніхто його у зону АТО не направить”, - запевнив військовий комісар.

За словами Сергія Присяжнюка, офіцерів направляють у військові вищі навчальні заклади, решта проходить підготовку у навчальних центрах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую