ye-logo.v1.2

Солдатів-строковиків у зону проведення АТО не відправлятимуть

Суспільство 3122

Проте через рік після звільнення в запас їх можуть мобілізувати.

“Президент України сказав, що військовослужбовці строкової служби залучатися у зону проведення антитерористичної операції не будуть”, - запевнив заступник військового комісара Хмельницького обласного військового комісаріату по роботі з особовим складом та громадськістю Володимир Гучок.
Проте звільнених у запас строковиків зможуть мобілізувати через рік після “дембеля”.
“Одразу після закінчення строкової служби та звільнення в запас, їх не будуть мобілізовувати у зону проведення антитерористичної операції, - пояснив під час гарячої лінії військовий комісар Хмельницького обласного військового комісаріату Сергій Присяжнюк. - Але у подальшому, у разі необхідності, можливо і мобілізують. Хоча ми надіємося, що конфлікт на Сході України до цього часу закінчиться. На ротацію відправити їх можуть лише через рік по закінченню проходження строкової служби.”
Як розповів військовий комісар Хмельницької області, тих, хто демобілізується цьогоріч у березні із зони АТО, знову ставитимуть на облік, проте питання щодо повторної відправки на Схід України у лавах армії вирішуватиметься індивідуально.
“Не можуть одні люди постійно бути в АТО, а інші — ні”, - сказав Сергій Присяжнюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую