ye-logo.v1.2

В їдальні Збройних сил України – як на курорті в Туреччині

Суспільство 2569
Фото: ukropnews.com

Військовий комісар каже: є навіть ікра. Щоправда не «заморська», а лише кабачкова.

Збройні сили України продуктами харчування забезпеченні стовідсотково. У цьому наших читачів переконував військовий комісар Хмельницького обласного військового комісаріату Сергій Присяжнюк під час гарячої лінії.

Так він відповів на запитання, яке залишив на сайті Газети «Є» наш читач Вадим: «Добрий ранок. Пише один з добровольців, яких ви вчора (29 січня – авт.) проводжали. Ви пишете, що ми успішно поповнили лави армії, а насправді половина нас сидимо під «учебкою» в «Десні», як бомжі, півночі просили простої води, але нам так і не дали».

«Що стосується «Десни», то, можливо, цей хлопець говорить про період, коли він тільки приїхав і ще не надійшов у розташування? Нічого не можу сказати, – повідомив комісар. – Я вже говорив про те, що особисто був двічі у зоні АТО, один раз – у районі Старобєльська. Саме туди найчастіше їздять наші хмельницькі волонтери. Так ось, я знаю, що ЗСУ забезпеченні харчуванням на сто відсотків. Про це вам скаже будь-який волонтер. Сектор «А» знаходиться у Старобєльську, і саме там їдальня Збройних сил. Так ось там, як на курорті в Туреччині (правда, я там ніколи не був, але чув розповіді). Заходиш, береш, що хочеш: перші страви, другі, масло, мед, варення, ікра, щоправда не чорна, а кабачкова, далі булочки… Запитайте військових чи волонтерів!» 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую